Blog bejegyzések

A FLINS blogoldalán is írtunk már a lapos tetőre szerelhető TopSol napelem-tartószerkezetünk előnyeiről, egyre népszerűbb termékünknek azonban akad olyan erénye….

Tavaly őszi szakmai napunkon mutattuk be hivatalosan egyik legújabb napelem-tartószerkezetünket, az elektromosgépkocsi-töltőként is használható CarSolt. A FLINS szigetszerűen üzemelő megoldásában….

Megújult weboldalunk mostani cikkének címét kétféleképpen is lehet érteni! Egyrészt a napelemes szektor szereplői a FLINS név alatt is megtalálják….
Cégünk ezekben a napokban kezdi meg az ilyenkor szokásos téli szünetet, hogy aztán az ünnepeket követően újult erővel – és….

Továbbra is tart a kiskereskedelmi forgalom volumenének csökkenése, a fogyasztás visszaesése pedig értelemszerűen minden eddiginél élesebbé teszi az üzletek között zajló….

Nyugodtan mondhatjuk, már a tavaly megrendezett első, valamint az idén tavasszal sorra került második rendezvényünk is meglehetősen magasra tette a lécet – az….

Amikor annak idején eldöntöttük, hogy napelem-tartószerkezetek fejlesztésébe és gyártásába kezdünk, világos volt, hogy új termékeinknek egyedülálló előnyöket kell nyújtaniuk a….

Nemrég a Hungarospan hírei között is írtunk arról, hogy a lapos tetőre szerelhető TopSol napelem-tartószerkezeteink stabilitásáról szakszerű teherbírási próbákkal is rendszeresen meggyőződünk. Természetesen….

Előfordul, hogy a szükséges napelemmennyiséghez nem elég a tető, nincs is tető, amire telepíteni lehet, vagy épp az adottságai nem….

Amikor a DAV Mérnöki Kft.-nél annak idején belevágtunk a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek fejlesztésébe és gyártásába, már több évtizedes tapasztalattal rendelkeztünk az acéllemez-technológiában. Ebből is adódóan a földre….

Lassan egy éve annak, hogy a DAV Mérnöki Kft.-nél úgy határoztunk, hogy erőforrásainkat a saját fejlesztésű HungaroSpan napelem-tartószerkezetek gyártására összpontosítjuk,….

Április 20-án nagy sikerrel lezajlott a 2. HungaroSpan Szakmai Nap, amelyet a szépszámú jelenlévő egybehangzó véleménye szerint nem is rendezhettük volna jobb….

A közelmúltban nemcsak a szélrekordok dőltek sorra Magyarországon, hanem a nem elég megbízhatóan telepített napelem-tartószerkezetek is. A HungaroSpan termékeket fejlesztő és….

Partnereink már értesülhettek róla, hogy a DAV Mérnöki Kft. 2022 novemberétől áttért az euróalapú elszámolásra, vagyis az elmúlt hónapokban már euróban küldtük ki….

Amikor a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek legfőbb előnyeiről van szó, rendre megemlítjük, hogy erős mérnöki háttér áll mögöttük. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink sosem riadnak….