ConSol

CONSOL TRAPÉZ- ÉS SZENDVICSPANELES TETŐRE RÖGZÍTHETŐ SÍNELEMEK, SZOLÁRPANELEK FOGADÁSÁRA

A saját gyártású ConSol nevű termékünket az egyre elterjedtebbé váló trapéz- és szendvicspaneles tetőkre telepítendő napelempanelek megbízható és hatékony rögzítésére fejlesztettük ki. A szektor szereplőivel való egyeztetések alapján felmértük, milyen téren volna szükség többet, jobbat nyújtani a piacon lévő megoldásokhoz képest, ezt pedig figyelembe is vettük a kialakítás során.
Ennek megfelelően három különböző sztenderd változatot is megalkottunk, egyaránt kétféle típusban, az alábbi paraméterekkel:

A fenti, raktárról elérhető verziók mellett a 35 és 70 mm magasságú sínek 1600 mm-ig bezárólag egyedi hosszúságban is rendellhetőek!

A ConSol sínelemek egyszerűségüknél fogva rendkívül könnyen és gyorsan szerelhetők, egy kis létszámú csapat minimális szerszámigény mellett is biztonságosan tudja őket rögzíteni. Termékünk a legkülönfélébb napelempaneleket is képes fogadni és optimális pozícióban tartani. A minőségi alapanyagoknak és a FLINS szakértelmének köszönhetően a ConSol sínelemek megbízhatóan ellenállnak az időjárási kihívásoknak. A telepítéseket a megszokott módon teljes mérnöki támogatással segítjük, termékeinkre pedig 3+12 évnyi, feltételekhez kötött garanciát vállalunk.

A ConSol további előnyei: