Termékek

Napelem-tartószerkezetek

Modern üzemünkben gyártjuk az egyedülálló előnyöket biztosító napelem-tartószerkezeteinket. Projektjeinket saját erőforrásainkra alapozva valósítjuk meg, és gyártási folyamataink jelentős része is saját innovációs munkánk eredménye. Garantált szakértelemmel, speciális, nagy szilárdságú acél alapanyagokból, tűzi horgonyzással készült szerkezeteinket organikus bevonattal látjuk el, ezzel is gondoskodva az extra korrózióállóságukról.

Termékeinket a versenyképes ár, a biztonság, a stabilitás, a hosszú távú garancia és a folyamatos bővíthetőség jellemzi. Szerkezeteink tanúsított minőségbiztosítási rendszer felügyelete mellett készülnek. Tartószerkezeteink CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, mellyel szabadon forgalmazhatók az Európai Unió tagállamaiban. Tervezési és gyártmányfejlesztési folyamatainkban a legkorszerűbb numerikus szimulációkat használjuk így garantálni tudjuk akár a szélsőséges időjárással szembeni ellenállásukat. Összeszerelésük könnyű, kevés szerszámmal akár házilagosan is elvégezhető, ezáltal garantált az idő- és a munkaerő-megtakarítás.

CONSOL TRAPÉZ- ÉS SZENDVICSPANELES TETŐRE RÖGZÍTHETŐ SÍNELEMEK, SZOLÁRPANELEK FOGADÁSÁRA

A saját gyártású ConSol nevű termékünket az egyre elterjedtebbé váló trapéz- és szendvicspaneles tetőkre telepítendő napelempanelek megbízható és hatékony rögzítésére fejlesztettük ki. Három különböző sztenderd változatot alkottunk meg.

DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezet

Az elsőként fejlesztett napelem tartószerkezet rendszerünk. Tervezésekor figyelembe vettük a nagyfokú variálhatóságot, a korrózió állóságot, kis súlyú elemek alkalmazását és természetesen a rendkívül könnyű szerelhetőséget. A termék evolúciója során elértük, hogy a most gyártott tartószerkezet már rozsdamentes kötőelemekkel, javított korrózió állóságú horganyzott acél alapanyagból szinte minden telepítési kihívásra megoldást kínál. A helyszín adottságaitól függően acélcölöp, talajcsavar, talajszeg vagy a dübelekkel történő lehorgonyzás könnyedén megoldható.

TopSol lapos tetőre telepíthető napelem-tartószerkezet

A saját fejlesztésű és gyártású TopSol fix 10 fokos dőlésszöggel kifejezetten lapos tetőre szerelhető napelem-tartószerkezet, amely csökkentett anyagvastagságú, tűzihorganyzott, nyitott acéllemezprofilokból készül, így alkalmas változatos méretű és kialakítású napelemmodulok biztonságos és hatékony fogadására.

TopSol ECO lapos tetőre telepíthető napelem-tartószerkezet

A termék a mindig megbízható és népszerű TopSol lapos tetős napelem-tartószerkezet ECO-változata, amely alacsonyabb árfekvés mellett garantálja a már megszokott minőséget és a megbízhatóságot. Kompromisszumok nélkül kínál költséghatékony választást a megrendelőknek amellett, hogy sokrétűség, variálhatóság jellemzi.

Gépkocsibeállók

CarSol napelem-tartószerkezet

Alapos fejlesztést, rengeteg statikai számítást és gyártásra való optimalizálást követően már elérhető legújabb termékünk, a CarSol autós beállónk. Ez a napelemmel is ellátható szerkezet nemcsak gépkocsi-beállóként, hanem -töltőhelyként is használható akár otthoni környezetben, akár cégek, üzletek, üzemek, vállalatok szabadtéri parkolóterületén. A napelem-tartószerkezetek fix 8°-os tetődőlésszöggel telepíthetők, ami megfelelő helyszínt teremt az elektromos járművek töltéséhez szükséges energia biztosítására. Igény esetén a CarSolt egy külön fejlesztett, minden egységet magába foglaló, bármilyen külső elektromos csatlakozást nélkülöző töltőblokkal együtt is tudjuk biztosítani.