Partneri Program

A FlexInSheet Kft. alaptevékenysége napelem-tartószerkezetek üzemi gyártása. Vevőinket, partnereinket támogatjuk a kétpontos földi rögzítésű DuoSol, a lapos tetős TopSol napelem-tartószerkezetek valamint a CArSol gépkocsi beállók szakszerű telepítésében. A rendelkezésre álló, részletes szerelési útmutatók és technológiai oktatófilmek mellett rácalmási telephelyünkön ingyenes betanításon is lehetőség van részt venni.

A Flins Partneri Program (FPP)

Gyártóként számos szolgáltatással, előnyök nyújtásával támogatjuk az FPP programba belépő napelemes rendszerek telepítésével, forgalmazásával foglalkozó vállalkozásokat, igény esetén pedig tartószerkezeteink helyszíni telepítését is vállaljuk. Partnereinket mérnöki, gyártói és telepítői tapasztalatink átadásával és vonzó árengedményekkel segítjük vállalkozásaik piacképességében, sikerességében. Kapcsolatainkat a „win-win” üzletfilozófia szerint alakítjuk ki, számítva a hosszútávú együttműködésünkben.

A Flins Partneri Programhoz való csatlakozás

Bármilyen legálisan működő vállalkozással szívesen kötünk Partneri Szerződést amennyiben teljesítik a programba belépés feltételeit, azaz

#1.

A tárgyévben legalább 2 millió Ft nettó értékben vásárolnak FLINS napelem tartószerkezetet (ezen feltétel nélkül a továbbiak nem lehetségesek)

#2.

A vállalkozásnál legalább 1 fő elvégez egy ingyenes egynapos Értékesítő Partneri képzést, amelyről nyilvántartott tanúsítványt állítunk ki

#3.

A fentiek után megköti a Partneri Szerződést, és partner azonosítót kap

Telepítői képzés

Speciálisan azoknak a napelem rendszerek kivitelezésével foglalkozó személyeknek ajánljuk, akik a telepítés helyszínén – a frontvonalban – dolgoznak. Ingyenes, egynapos képzésünkön a résztvevők megismerkednek a napelem tartószerkezetek típusaival, működésükkel, a telepítés során felmerülő problémákkal és azok megoldásával. Az elméleti oktatási blokk után a résztvevők egy helyszíni gyakorlati bemutatón, gyártüzem látogatáson vesznek részt, majd egy online teszt kitöltésével kapják meg a számozott tanúsítványaikat.

A képzést elvégző személyek jogosultak lesznek a FLINS tartószerkezetek garancialevelének kitöltésére és a 12 év kiterjesztett garancia érvényesítésére.

Telepítői képzésünk maximum 8 fős csoportokban, partneri légkörben kerül megrendezésre a dunaújvárosi vagy rácalmási telephelyünkön. A telepítői képzés anyagának összeállítója és a képzési program előadója egy nagy tapasztalattal rendelkező mérnök kollégánk.

Értékesítő partneri képzés:

Fontosnak tartjuk, hogy meglevő és a jövőbeli értékesítő partnereink pontosan megértsék vállalatunk működési rendjét, folymatait. Az értékesítő partneri képzésünk kitér a FLINS napelem tartószerkezetek specialitásaira, a tartószerkezeti elemek kiosztására, a rendelések menetére és ügyintézésre. A képzési program érinti a megrendelők által leggyakrabban felvetett kérdéseket, a tartószerkezeteink előnyeit, felhasználási feltételeit. Az oktatás során bemutatjuk és átadjuk azokat az egyszerű árajánlat készítési eszközöket, segédleteket amelyeket speciálisan az értékesítés támogatására fejlesztettünk.

Az egynapos oktatás főleg elméleti kérdéseket érint, de a gyártóüzem megtekintése és a bemutató terület meglátogatása is a program része.

Értékesítő Partneri képzésünk maximum 8 fős csoportokban a dunaújvárosi és a rácalmási telephelyünkön történik. A képzés anyagának összeállítását és magát a képzést az értékesítési menedzser kollégánk végzi.