Naperőmű-kivitelezés

Naperőmű-kivitelezés

Az elsődlegesen lemezfeldolgozással és lemezalkatrészek előállításával foglalkozó FlexInSheet Kft. tevékenységi körének fontos eleme a saját fejlesztésű napelem-tartószerkezetek gyártása és forgalmazása. A földre telepíthető verziók – azaz a DuoSol rendszer, valamint a CarSol napelemes gépkocsibeálló – bár egyszerűségükről híresek, helyes és biztonságos rögzítésük speciális felkészültséget igényel. Nem véletlen, hogy számos partnerünk kéri, hogy a FLINS-től vásárolt napelem-tartószerkezeteket a maximális hatékonyság érdekében telepítsük is a megrendelők igényei szerint. Ezt a feladatot cégcsoporton belül, a minden szükséges képzettséggel és jelentős tapasztalattal rendelkező DAV Mérnöki Kft. kapacitásaira támaszkodva oldjuk meg!

Miért érdemes szakértőkre bíznia a telepítést is?

Mostanra számtalan projekt bizonyította, hogy a földi telepítésű DuoSol tartószerkezet, illetve a CarSol napelemes autóbeálló műszaki és esztétikai szempontból is kifogástalan összeszereléséhez és megbízható rögzítéséhez szükség van az alábbiakra:

Ebből is látszik, hogy a földre telepített acélszerkezetek professzionális kivitelezéséhez változatos szakterületeken megszerzett és üzembiztosan begyakorolt tudásra van szükség. Ha ezeknek nincs birtokában a kivitelező, az jókora károkat okozhat a megrendelőnek is – ahogy arra a tőlünk független projektek esetén rengeteg példát láttunk.

Ha minket választ, a telepítés felől is nyugodt lehet!

A FLINS-szel való együttműködés garanciát jelent a fenti kockázatok csökkentésére, és a projektek teljes körű, problémamentes megvalósítására. Cégcsoportunk meghatározó tagja, a DAV Mérnöki Kft. ugyanis rendelkezik mindazokkal a képességekkel és eszközökkel, amelyek a napelem-tartószerkezetek gyors és szakszerű telepítéséhez szükségesek. A vállalat több mint 20 éves építőipari kivitelezői tapasztalatára támaszkodva gondoskodik a siker szempontjából kulcsfontosságú feladatról. 

A DAV Mérnöki Kft. professzionális telepítési szolgáltatását igénybe veheti a FLINS-től vásárolt tartószerkezetek esetén, de akár azoktól függetlenül is, legyen szó egy komplett naperőmű kivitelezéséről vagy épp talajcsavarok szakszerű lehajtásáról.