Bemutatkozás

FLINS A lemez innovációja

A DAV Mérnöki Kft. lemezfeldolgozási üzletágát 2018-ban indítottuk útjára. A kezdetekben ez főleg a DAV Mérnöki Kft. acélcsarnokaihoz fejlesztett és gyártott alkatrészeket, építőelemeket. 2020-ban kezdtünk el saját termékötlet alapján napelem-tartószerkezeteket fejleszteni. A kezdeti bizonytalanságok gyors leküzdése után a napelemes termékeink gyártási volumene átlépte a csarnok-építőelemekét, majd a következő évben a vezető termékünkké vált. A napelemes piac fokozatosan megismerte termékeinket, és egyre több és több partnerünk vásárolta az egyszerűen szerelhető, jó minőségű és kedvező árú napelem-tartószerkezeteinket.

A 2023-as évben világossá vált számunkra, hogy ez a tevékenység átlépte az üzletági kereteket, és megérett az önálló vállalatként való működésre. Ezért 2024-től új néven, önálló cégként, de változatlan tulajdonosi körrel és munkatársakkal folytatjuk tevékenységünket – immár FlexInSheet Kft néven. Jogelődünk, a DAV Mérnöki Kft továbbra is segít minket kivitelezői és mérnöki kapacitásaival.

Cégünk új neve és márkaneve – a FLINS – a jelmondatunkból származik: FLEXIBILITY – INNOVATION – SHEETMETAL, azaz „Rugalmasság – Innováció – Fémlemez”. Ez a három szó meghatározza mindazt, amit mi erősségeinknek érzünk.
Munkánkra hivatásként tekintünk, az elmúlt évek során pedig a folyamatos fejlődési vágy hajtott minket előre. A kihívások inspirálnak minket, gondolkodásmódunkat a folyamatos innováció, a minőség és a vevői megelégedettség javítása határozza meg. Szenvedélyünk a rend és rendezettség. Ez nemcsak cégfilozófiánkat, hanem gondolkodásunkat, munkafolyamatainkat és környezetünket is jellemzi. Büszkék vagyunk rá, hogy folyamatosan bővülő megrendelői körünk mellett a legtöbb vásárlónk visszatérő ügyfél.


Hisszük, hogy sikerünk kulcsa a folyamatos megújulás, az innováció. Napjainkban egyre népszerűbb a hosszú távra szóló szolártechnológia alkalmazása, azonban ahhoz, hogy egy ilyen rendszer valóban megtérülő beruházás legyen, a leghatékonyabb napelemek mellett professzionális komponensekre is szükség van. Cégünk erre kínál megbízható megoldásokat, többek között saját fejlesztésű napelem-tartószerkezetekkel és az acéllemez-technológiában szerzett, idehaza kimagasló jártasságunkkal. Legyen szó otthoni vagy vállalati megvalósításról, a CE-minősítéssel rendelkező napelem-tartószerkezeteink nemcsak a nagyfokú stabilitást garantálják, hanem innovációnknak köszönhetően segítenek a lehető legtöbbet kihozni a napelemparkokból. Védjegyünk, hogy a folyamatok minden fázisára kiterjedő, teljes körű projektmenedzsment-szolgáltatást nyújtunk: igény esetén a FLINS napelem-tartószerkezetek egyedi tervezésétől egészen az átadásig készek vagyunk közreműködni.