TopSol ECO

TopSol ECO lapos tetős napelem-tartószerkezet

A termék a mindig megbízható és népszerű TopSol lapos tetős napelem-tartószerkezet gazdaságos azaz ECO-változata, amely alacsonyabb árfekvés, kevesebb elemszám mellett garantálja a már megszokott minőséget és a megbízhatóságot. Kompromisszumok nélkül kínál költséghatékony választást a megrendelőknek amellett, hogy sokrétűség, variálhatóság jellemzi.

A gazdaságosság terén verhetetlen, fix 10°-os dőlésszögű lapos tetős napelem-tartószerkezetünk kiemelkedően gyorsan, minimális szerszámigény mellett, kis létszámmal is egyszerűen és biztonságosan, még kavicsolt tetőszigetelés esetén is stabilan telepíthető. A rögzítés lesúlyozással történik. A telepítői kockázatok csökkentése érdekében a megrendelt projektjeinkhez többek közt az adott helyszínre optimalizált ballasztozási tervet biztosítunk. A TopSol napelem tartószerkezet egyik fő előnye, hogy a napelem modulok – ugyanazokkal az elemekkel – déli, illetve kelet-nyugati tájolással is elhelyezhetők. Ez az előny főleg az előre nem látott helyszíni akadályok gyors elhárítása szempontjából fontos.

Gondosan ügyeltünk arra, hogy a TopSol ECO biztosan elviselje a lapos tetős szerkezeteknél szokásos, egyre extrémebb időjárási kihívásokat. Ennek megfelelően a hivatalos Eurocode szabvány szerint méreteztük 130 km/h-s szélsebességre és 1,5 kN/m2-es hóteherre.

A nagy raktárkészletről, a piacon kiemelkedően gyors kiszolgálással elérhető, lapos tetős szerkezetünket előre csomagolva értékesítjük. A rendelések a megadott határidőre könnyű, kis helyen is szállítható és raktározható csomagolásban állnak készen telephelyünkön. Igény esetén, külön díjazás ellenében a termék kiszállítását is megszervezzük.

A TopSol ECO napelem-tartószerkezetet 25 éves élettartamra terveztük. Termékünkre 15 év integritási garanciát vállalunk.

Műszaki adatok

A CE tanúsítvánnyal rendelkező, magyar fejlesztésű és gyártású, kimondottan kedvező piaci árú TopSol ECO az alábbi paraméterek mellett készül: