FLINS: több mint kiváló napelem-tartószerkezetek

- január 31, 2024 -

Megújult weboldalunk mostani cikkének címét kétféleképpen is lehet érteni! Egyrészt a napelemes szektor szereplői a FLINS név alatt is megtalálják napelem-tartószerkezeteinket, amelyek az évek során nemcsak kifogástalan minőségükkel, hanem kedvező árukkal és praktikusságukkal vívtak ki maguknak meghatározó szerepet a piacon. Másrészt pedig az immár önálló vállalatunk honlapján slágertermékeink mellett további, lemezfeldolgozással kapcsolatos és a tőlünk megszokott színvonalon kínált szolgáltatásainkról is tájékozódhatnak.

A DAV Mérnöki Kft. 2018-ban hozta létre lemezfeldolgozási üzletágát, amely két évvel később vágott bele a saját fejlesztésű, akkoriban HungaroSpan néven futó napelem-tartószerkezetek gyártásába. A rengeteg befektetett energiának és a partnereinktől kapott bizalomnak köszönhetően rövid idő alatt a szolártechnológiai rendszereink tették ki volumenünk legnagyobb részét. A közelmúltra pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy ez a tevékenység megérett az önállóvá válásra. Ennek megfelelően 2024 januárjától népszerű napelem-tartószerkezeteink már a FlexInSheet Kft., vagy ahogy röviden nevezzük, a FLINS égisze alatt készülnek!

Az új név olyan szempontból nem „új”, hogy éppen abból a három kifejezésből származik, amiket hosszú ideje a legfőbb erősségeinknek tartunk: FLEXIBILITY – INNOVATION – SHEETMETAL, azaz „Rugalmasság – Innováció – Fémlemez”. Ezenkívül pedig a változatlan, stabil tulajdonosi háttér és csapat is biztosítja, hogy megrendelőink továbbra is elsőrangú, egyedülálló előnyöket nyújtó napelem-tartószerkezeteket és a hozzájuk tartozó, komplex, megbízható szolgáltatást kapják tőlünk.

A FLINS portfóliójában tehát továbbra is ott van a földre telepíthető DuoSol, a lapos tetőre szerelhető TopSol és ennek költségbarát verzója, a TopSol ECO, valamint legújabb innovációnk, a gépkocsibeállóként és -töltőként használható, szigetszerűen üzemelő CarSol. Vadonatúj weboldalunk Termékek menüpontjában mindegyik napelem-tartószerkezetünk tulajdonságait, legfőbb előnyeit megismerheti, és egyszerű űrlapjaink segítségével akár azonnali ajánlatot is kérhet rájuk. A Dokumentumok menüpontban pedig többek közt részletes műszaki leírásokat is talál valamennyi termékünkről.

És ahogy arra a bevezetőben már utaltunk, a FLINS jelentős frissítésen átesett honlapján szó esik azokról a sokrétű szolgáltatásokról is, melyeket korszerű lemezfeldolgozó gépparkunkra alapozva vállalni tudunk. A hozzáadott érték természetesen ezeken a területeken is elsődleges számunkra, ennek jegyében a modern technológiát 3D-s modellező szoftverekkel, valamint jelentős mérnöki kapacitással és tapasztalattal egészítjük ki, így garantálva a saját magunk és a megbízóink által is elvárt, magas minőséget.

Palettánkról kiemelkedik a nagy szériájú, élhajlított lemeztermékek gyártása, amelyet a dán Universal Robots UR10e típusú kollaboratív ipari robotja révén kivételes hatékonysággal tudunk megvalósítani. A fejlett technológiának köszönhetően nemcsak a maximális gyártási pontosság garantálható, hanem a folyamatos, akár 0-24 órás, hatékony termelés is. Szolgáltatások menüpontunkban emellett többek közt a C szelemen gyártással, a lézervágással, a CNC plazmavágással, az egyedi és kis szériás termékek gyártásával vagy épp az alkatrésztervezéssel és -optimalizálással kapcsolatos lehetőségekről is bővebben olvashatnak.

A FLINS új honlapját pedig érdemes gyakran felkeresni, rövidesen ugyanis a napelemes vállalkozások és más megbízóink számára is hasznos, további tartalmakkal bővítjük oldalunkat!

Ezeket olvasta már?

A FLINS blogoldalán is írtunk már a lapos tetőre szerelhető TopSol napelem-tartószerkezetünk előnyeiről, egyre népszerűbb termékünknek azonban akad olyan erénye….

Tavaly őszi szakmai napunkon mutattuk be hivatalosan egyik legújabb napelem-tartószerkezetünket, az elektromosgépkocsi-töltőként is használható CarSolt. A FLINS szigetszerűen üzemelő megoldásában….

Cégünk ezekben a napokban kezdi meg az ilyenkor szokásos téli szünetet, hogy aztán az ünnepeket követően újult erővel – és….