Kerüljön lépéselőnybe ingyenes, fenntartható villanyautó-töltők telepítésével!

- november 27, 2023 -

Továbbra is tart a kiskereskedelmi forgalom volumenének csökkenése, a fogyasztás visszaesése pedig értelemszerűen minden eddiginél élesebbé teszi az üzletek között zajló versenyt. Ebben a jelentős tétre menő küzdelemben minden olyan pluszszolgáltatás aranyat érhet, amely segít a vásárlókat magunkhoz vonzani és hosszútávon ott is tartani. Ilyen lehet az ingyenes villanyautó-töltési lehetőség biztosítása is, amely a CarSol rendszernek köszönhetően napenergiával is megoldható, így az ESG-jelentésekben is kifejezetten jól mutat majd. Lássuk, mi minden szól a bevásárlóközpontok vagy épp az élelmiszerüzlet-láncok számára a DAV Mérnöki Kft. új, szigetszerűen üzemeltethető napelem-tartószerkezetei mellett!

A gépkocsibeállóként és -töltőként funkcionáló CarSol sorozatgyártásra érett verziója cégünk közelmúltbeli szakmai napján mutatkozott be, ahol kiváló fogadtatásban részesült a szépszámú érdeklődő körében. A számottevő sajtóvisszhangot kiváltó eseményen elhangzott, hogy a fenntarthatósági szempontból is előnyös megoldás telepítését többek közt a majdani használók elégedettségének, lojalitásának erősítése motiválhatja – és ezt aknázhatják ki a forgalmuk növelésére és a vevők minél jobb kiszolgálására törekvő vállalkozások is.

A jövő vásárlója elektromos autóval jár majd

A friss összesítések alapján Magyarország útjain immár több mint 80 ezer zöld rendszámos jármű fut, számuk pedig éves alapon 36,9%-kal nőtt. Ha ezt a trendvonalat meghosszabbítjuk, 6 esztendő múlva már félmilliónál is többet mutathat majd a számláló. Ráadásul több jel is arra utal, hogy a villanyautók térnyerése a mostaninál is gyorsabb lehet – elég csak a „hagyományos” kocsikra vonatkozó, szigorodó környezetvédelmi előírásokra gondolni, amelyek szemmel láthatóan a gyártókat is az elektromos modellek felé terelik.

Felmérések már tavaly azt mutatták, hogy a hazai lakosság mintegy 60%-a tervez villanyautó-vásárlást a közeljövőben, és ahogy elkezdenek megjelenni a kínálatban az elérhető(bb) árú használt példányok, ez az elképzelés egyre többeknél válhat valósággá. Erősen kérdéses azonban, hogy a nyilvános töltőinfrastruktúra milyen mértékben tud majd lépést tartani a várható bővüléssel. Mindez megint csak azt vetíti előre, hogy aki megteremteni ezt a lehetőséget (ráadásul ingyen, ami egy ideje már „hiánycikk” a piacon), az gyorsan magára vonja az elektromosautó-tulajdonosok figyelmét. Ráadásul ne feledjük, ez egy jellemzően nagy vásárlóerejű réteg, melynek tagjait még jövedelmezőbb lehet „magunk mellett tudni”.

Amikor egy ilyen projekt konkrét megvalósításáról van szó, a szigetszerű megoldás mellett szól, hogy a közüzemi hálózatról üzemelő villanyautó-töltők a villamos áram előállításának szénlábnyoma miatt nem feltétlenül számítanak környezettudatosnak. A CarSol napelem-tartószerkezetre épülő rendszer azonban tisztán megújuló energiaforrásra épít, így a nagy kereskedelmi egységek, üzletláncok számára is egyre fontosabb ESG kritériumoknak is megfelel.

Mi szól a CarSol mellett?

Legújabb napelem-tartószerkezetünket a korábbi termékeinkhez – vagyis a földre telepíthető DuoSolhoz és a lapos tetős TopSolhoz – hasonlóan rendkívül kedvező piaci áron és ágazati összevetésben is kiemelkedően gyors szállítási idővel kínáljuk. Jelentősen könnyíti a fejlesztést fontolgató cégek dolgát, hogy a CarSolra bármilyen méretű napelemmodul felszerelhető, és az egyszerűen telepíthető rendszer utólag is könnyen és lényegében korlátlanul bővíthető. A saját fejlesztés és előállítás pedig lehetőséget ad arra, hogy a szerkezet színét, designját a megrendelő vállalat arculatához igazítsuk.

Emellett természetesen erre a megoldásunkra is jellemző az elsőosztályú alapanyagoknak, a gondos tervezésnek és a szakszerű gyártásnak köszönhető, garantált stabilitás. Az extrém időjárási igénybevételre való méretezés miatt a gépkocsibeállóként és -töltőként használható CarSol a szélsőséges körülmények jelentette próbatételeket is megbízhatóan kiállja.

Biztos hátteret adunk a fenntartható beruházásoknak

Minőségi és jövőbemutató termékünk mögé készek vagyunk felsorakoztatni mindent, ami leendő megbízóink számára egy ilyen befektetés sikeréhez kell. Ezt garantálja többek közt az acéllemez-technológiában szerzett több évtizedes tapasztalatunk, valamint az immár a napelem-tartószerkezetek terén is számtalanszor bizonyított szakértelmünk. Stabil gazdasági hátterű cégként mindig precízen betartjuk a vállalásainkat, projektjeinkhez pedig egyik legfőbb védjegyünkként teljes körű mérnöki támogatást nyújtunk partnereinknek.  A már említett 100%-ban saját fejlesztés és gyártás révén pedig az egyedi igényeket is hatékony tudjuk teljesíteni, ami jókora rugalmasságot ad ügyfeleink kezébe.

Weboldalunk Tartószerkezetek menüpontjában, az Autós beállóra kattintva bővebb információk is megtalálhatók a CarSolról, valamint azonnali ajánlat is kérhető a nagy potenciált rejtő rendszerre. Aki a jövő évre nézve elképzelhetőnek tart egy ilyen beruházást, a várható átfutási idők (pl. az elektromos töltők engedélyeztetése) miatt érdemes már most felvennie a kapcsolatot munkatársainkkal a részletek kidolgozása érdekében.

Legyen tehát az elsők közt, aki él ezzel a költség- és környezetbarát megoldással, és szerezzen magának néhány jó (töltő)pontot!

Ezeket olvasta már?

A GyártásTrend szaklap aktuális száma tematikus mellékletben foglalkozik azokkal a technológiákkal és trendekkel, amelyek a jövőben formálhatják és átalakíthatják a….

Büszkék vagyunk arra, hogy a FlexInSheet Kft. – vagy ahogy röviden hívjuk, a FLINS – nevét hallva egyre többeknek ugranak….

„A kihívások inspirálnak minket.” Ez a honlapunk Főoldalán, illetve a Bemutatkozás menüpontunkban is szereplő mondat a FLINS csapata számára messze….