Mivel támogatjuk napelem-tartószerkezeteink telepítését?

- május 18, 2023 -

Lassan egy éve annak, hogy a DAV Mérnöki Kft.-nél úgy határoztunk, hogy erőforrásainkat a saját fejlesztésű HungaroSpan napelem-tartószerkezetek gyártására összpontosítjuk, ezzel párhuzamosan pedig elindítjuk ingyenes telepítési képzésünket. Tavaly nyár óta számos sikeres oktatáson vagyunk túl – a legutóbbira épp májusban került sor –, így mára kijelenthetjük: komplex szolgáltatásunk egyik legújabb eleme is nagyban hozzájárul a kivitelezések gördülékennyé és rugalmassá tételéhez, a szakszerűség megtartása mellett. Lássuk, milyen lehetőségei vannak a telepítésre mindazoknak, akik földre telepíthető DuoSol vagy épp lapos tetőre szerelhető TopSol terméket rendelnek tőlünk!

Napelem-tartószerkezeteink megalkotásánál és folyamatos fejlesztésénél mindig is az egyszerűséget, a könnyű összeszerelhetőséget tartottuk szem előtt. Ennek köszönhetően rendszereink akár saját kezűleg, némi kézi erő segítségével is telepíthetőek. Az ezt az utat választók beszerezhetik tőlünk a külön erre a célra kialakított, már jól bevált segédeszközöket a kitűzőszettől a kézi talajcsavar-lehajtó szetten át a talajszegkulcsig.

A projektek támogatásának érdekében a DuoSol és a TopSol esetében is összeállítottunk egy, a termékeink aloldalán is elérhető telepítési útmutatót, de ugyancsak jó szolgálatot tehetnek a szerelésben részt vevő kollégáknak a DAV Mérnöki Kft. Youtube-csatornáján is megtalálható oktatóvideók.

A nagyobb volumenű, ugyancsak saját kezű telepítések során van lehetőség a hatékonyság jelentős fokozására, méghozzá a cégünktől a telepítések időpontjára bérelhető lehajtógépek segítségével. A hasznos berendezések kaució és bérleti díj ellenében vehetőek igénybe, a feltételek közt pedig a HungaroSpan Partneri Programban való részvétel és a telepítői képzés elvégzése is szerepel.

Így térhetünk rá a bevezetőben már említett, rácalmási telephelyünkön zajló, egynapos, kiscsoportos oktatásra. Ennek során a DAV Mérnöki Kft. ügyvezetője saját képzési programjának keretében minden lényeges információval ellátja a résztvevőket. A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek installálása mellett a jelenlévők a nap során a szükséges építőmérnöki tudásanyaggal is gazdagodnak, azaz megismerik a fellépő erők és környezeti tényezők szerkezetre gyakorolt hatásait.

A termékeink különféle verzióival felszerelt bemutatóterületünkön minden egyes lépést alaposan be lehet gyakorolni, miközben szakembereink a telepítésekkel kapcsolatos praktikus tudnivalókat és az esetleges buktatókat is megosztják mindenkivel.

A képzést sikerrel teljesítők a földre telepíthető DuoSol, illetve a lapos tetős TopSol termékek akkreditált kivitelezőivé válnak, amit a helyszínen kiállított, névre szóló tanúsítvány igazol. Fontos, hogy a napelem-tartószerkezeteinkre vonatkozó, 12 éves kiterjesztett garancia csak ennek birtokában érvényesíthető teljeskörűen. A telepítési képzésünket elvégző, így a termékeink működését maximálisan értő és azokat biztonságosan telepíteni tudó szakembereket vállalatunk kész a megrendelőink figyelmébe is ajánlani.

Úgy véljük, ez a mostanra már bejáratott rendszer meglévő és leendő partnereink számára is garancia arra, hogy a mindenkori telepítések is méltóak lesznek a minőségi alapanyagokból készülő, mérnöki alapon kigondolt termékeinkhez. Mindehhez pedig hozzátartozik, hogy igény esetén, megfelelő díjszabás ellenében továbbra is elérhető a DAV Mérnöki Kft. egyik védjegyének számító, professzionális mérnöki támogatás is.

A tervek szerint a következő telepítői képzésünkre júliusban kerül sor, az érdeklődők az ezzel kapcsolatos részletekért már most is kereshetnek minket elérhetőségeinken!

Ezeket olvasta már?

A FLINS blogoldalán is írtunk már a lapos tetőre szerelhető TopSol napelem-tartószerkezetünk előnyeiről, egyre népszerűbb termékünknek azonban akad olyan erénye….

Tavaly őszi szakmai napunkon mutattuk be hivatalosan egyik legújabb napelem-tartószerkezetünket, az elektromosgépkocsi-töltőként is használható CarSolt. A FLINS szigetszerűen üzemelő megoldásában….

Megújult weboldalunk mostani cikkének címét kétféleképpen is lehet érteni! Egyrészt a napelemes szektor szereplői a FLINS név alatt is megtalálják….